SRC-EDIH na sejmu MOS

Med 14. in 15. septembrom je ekipa projekta SRC-EDIH uspešno sodelovala na sejmu MOS v Celju, kjer smo predstavili naše evropsko digitalno inovacijsko stičišče, katerega cilj je podpora podjetjem in javnim organizacijam pri njihovi digitalni preobrazbi. Naša stojnica se je nahajala v sklopu Ministrstva za digitalno preobrazbo, kjer smo imeli čast sprejeti obisk državne sekretarke Ministrstva za digitalno preobrazbo, Dr. Aide Kamišalić Latifić. Ponosni pa smo tudi, da smo v okviru evropskega leta spretnosti prejeli obisk predstavnic Evropske komisije.

Obiskovalcem sejma smo predstavili napredno VR tehnologijo, ki kot vodilni partner projekta v okviru testnega okolja ponuja Razvojni center Novo mesto. Hkrati je predstavnik podjetja Mikrografija, ki je partner v projektu SRC-EDIH, predstavil rešitve, namenjene olajšanju upravljanja dokumentov.

Naša prisotnost na sejmu MOS je bila odlična priložnost za širjenje ozaveščenosti o pomembnosti digitalne preobrazbe in inovacij, ki lahko pomagajo podjetjem in organizacijam pri doseganju boljših rezultatov ter večje učinkovitosti. Hvala vsem obiskovalcem in partnerjem za zanimanje in podporo ter upamo na nadaljnje uspešno sodelovanje.