3D modeliranje in virtualna resničnost v proizvodnji (3D modelling and Virtual reality in manufacturing)

Ali virtualni svet izboljša resnični svet proizvodnje? Najsodobnejše rešitve presegajo tehnologijo digitalnih dvojčkov in pomagajo podjetjem, da postanejo bolj trajnostna, inovativna, varna in dobičkonosna pri izdelavi in ​​zagotavljanju izdelkov in storitev, ki so odlično sprejeti pri njihovih strankah. Z izkušnjo virtualnega dvojčka se lahko virtualno demonstrira, kaj je mogoče implementirati in izvesti v resničnem svetu z modeliranjem, simulacijo in vizualizacijo – od proizvodnje, postavitve obrata, operacij in logistike – v celotni dobavni verigi. Razširitev digitalnih modelov v delujočega virtualnega dvojčka izboljša procese med inženiringom in proizvodnjo – izdelavo, montažo, testiranjem in vzdrževanjem. Tehnologija obogatene resničnosti in interaktivni 3D vodita človeške operaterje pri zapletenih opravilih montaže, avtomatizirata preglede kakovosti ter povečujeta varnost in zadovoljstvo delavcev. S povezljivostjo in sodelovanjem med vsemi zainteresiranimi stranmi je mogoče ustvariti in optimizirati “kaj če” scenarije, vključno s predvidevanjem motenj, lansiranjem novih izdelkov, spreminjanjem virov in ponovnim uravnovešanjem zmogljivosti delovne sile.

Udeleženci se bodo seznanili z virtualnim dvojčkom. Seznanili se bodo o omejitvami implementacije in izvedbe v resničnem svetu z modeliranjem, simulacijo in vizualizacijo, in sicer od proizvodnje, postavitve obrata, operacij in logistike (v celotni dobavni verigi).

Podrobnosti dogodka

Datum pričetka:
Lokacija:
Izvajalec:
Organizator:
Trajanje:
Cena mikro podjetje:
Cena MSP:
Cena Veliko podjetje:
Cena Javne organzacije

Prijava na dogodek

Hidden
Hidden
Email naslov za podatke o dogodku in račun.
Tip podjetja
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
V Razvojnem Centru Novo mesto spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo osebne podatke, pridobljene prek obrazca za prijavo na e-novice, skrbno varovali v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o varstvi osebnih podatkov: Politika varstva osebnih podatkov