Energetsko modeliranje stavb (Building energy modeling)

Energetsko modeliranje stavb naslavlja izzive optimizacije stavb oziroma rabe energije. Stavbe morajo biti skladno z izzivi zelenega prehoda energetsko učinkovite. Hkrati pa morajo stavbe in tehnični stavbni sistemi omogočati ustrezno kakovost zraka v prostoru ob hkratnem zagotavljanju visokega toplotnega ugodja. To je možno doseči le z ustreznim načrtovanjem stavb. Workshop bo udeležencem omogočil seznanitev s teoretičnimi osnovami, tipičnimi fazami CFD analiz ter z energetskim modeliranjem stavbe.

Poudarek bo na razumevanju osnov energetskega modeliranja stavb ter razumevanju osnov CFD simulacij za energetsko modeliranje stavb (vpliv vetra na prenos toplote, kakovost notranjega okolja, toplotno ugodje v prostoru).

Podrobnosti dogodka

Datum pričetka:
Lokacija:
Izvajalec:
Organizator:
Trajanje:
Cena mikro podjetje:
Cena MSP:
Cena Veliko podjetje:
Cena Javne organzacije

Prijava na dogodek

Hidden
Hidden
Email naslov za podatke o dogodku in račun.
Tip podjetja
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
V Razvojnem Centru Novo mesto spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo osebne podatke, pridobljene prek obrazca za prijavo na e-novice, skrbno varovali v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o varstvi osebnih podatkov: Politika varstva osebnih podatkov