Industrijski IoT na platformi v oblaku (Industrial IoT on Cloud Platform)

Računalništvo v oblaku je postalo pomembno orodje za podjetja, predvsem za shranjevanje in skupno rabo podatkov. Podjetja so bila s pandemijo COVID-19 prisiljena sprejeti platforme v oblaku, saj je pandemija omogočila možnosti dela na daljavo. Trendi računalništva v oblaku so priljubljeni na področjih, kot so aplikacijska in infrastrukturna programska oprema, poslovni procesi in sistemska infrastruktura. Udeleženci Workshopa se bodo podrobneje seznanili z usmeritvami Evropske komisije, z računalništvom v oblaku, kjer bodi izpostavljeni dejavniki sprejetja ter dosedanje izkušnje. Predstavljen pa bo tudi pogled v prihodnost računalništva v oblaku.

Udeleženci se bodo seznanili z usmeritvami Evropske komisije (Go digital), z računalništvom v oblaku – dejavniki sprejetja in dosedanje izkušnje (prednosti in izzivi) ter s pogledom v prihodnost računalništva v oblaku.

Podrobnosti dogodka

Datum pričetka:
Lokacija:
Izvajalec:
Organizator:
Trajanje:
Cena mikro podjetje:
Cena MSP:
Cena Veliko podjetje:
Cena Javne organzacije

Prijava na dogodek

Hidden
Hidden
Email naslov za podatke o dogodku in račun.
Tip podjetja
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
V Razvojnem Centru Novo mesto spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo osebne podatke, pridobljene prek obrazca za prijavo na e-novice, skrbno varovali v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o varstvi osebnih podatkov: Politika varstva osebnih podatkov