Virtualni dvojček – opredelite in optimizirajte metodologijo dizajna

Izobraževanje Virtualni dvojček – opredelite in optimizirajte metodologijo dizajna (ang. Virtual twin – design methodology definition and optimization) je namenjeno uvajanju standardne metodologije pri konstrukciji izdelka s ciljem poenostavitve in poenotenja procesov konstrukcije ter s tem tudi skrajšanje razvojnega cikla. Z opredeljeno metodologijo dela znotraj CAD-sistema boste kar najbolje izkoristili vse njegove prednosti in se izognili stresnim presenečenjem v proizvodnji.

O predavatelju: 

Doc. dr. Marko Vrh je od leta 2016 zaposlen v podjetju CADCAM Lab, ki je član CADCAM Group, kjer je odgovoren za področje numeričnih simulacij v Sloveniji in celotni regiji, v kateri skupina deluje. Svojo profesionalno pot je začel leta 2005 kot raziskovalec na Fakulteti za strojništvo Univerze v Ljubljani, kjer je leta 2010 tudi doktoriral. V svojih raziskavah je povezoval analitične, numerične in eksperimentalne pristope. Skozi celotno profesionalno pot je poleg pedagoškega in raziskovalnega dela vpet tudi v razvojno raziskovalne in aplikativne projekte, tako na nacionalnem kot tudi na mednarodnem nivoju. Zadnje čase se najbolj posveča aplikativnim raziskavam, predvsem na področju avtomobilske industrije. Dr. Marko Vrh je certificirani strokovnjak s strani Dassault Systemes na področju programske opreme SIMULIA.

Pridobljene kompetence po končanem tečaju:

  • Poenotenje načina oblikovanja objektov, njihovih struktur in lastnosti;
  • enotno definiranje in oblikovanje standardov kakovosti;
  • sočasno delo več uporabnikov na enem modelu;
  • znatna poenostavitev in hitro spreminjanje izdelkov glede na zahteve.

Razpisani termini:

  • 13. – 14. maj 2024

V kolikor vam termin ne ustreza, nam to sporočite na info.si@cadcam-group.eu.

Podrobnosti dogodka

Datum pričetka:
Datum konca:
Lokacija:
Izvajalec:
Organizator:
Trajanje:
Cena mikro podjetje:
Cena MSP:
Cena Veliko podjetje:

Prijava na dogodek

Hidden
Hidden
Email naslov za podatke o dogodku in račun.
Tip podjetja
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
V Razvojnem Centru Novo mesto spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo osebne podatke, pridobljene prek obrazca za prijavo na e-novice, skrbno varovali v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Več o varstvi osebnih podatkov: Politika varstva osebnih podatkov