Digitalizacija in e-arhiviranje dokumentov

Vabimo vas, da se pridružite delavnici o digitalizaciji in elektronskem arhiviranju dokumentov, kjer boste pridobili dragocene vpoglede in praktične veščine s področja upravljanja fizičnih in elektronskih gradiv ter dolgoročne elektronske hrambe.

Celovita rešitev je zasnovana tako, da omogoča organizacijo, kategoriziranje in učinkovito iskanje dokumentov ter zagotavlja zakonsko skladno in certificirano elektronsko hrambo. Med ključnimi funkcijami sistema so tudi določanje dostopnih pravic in vzpostavitev revizijskih sledi, kar zagotavlja skladnost in varnost vaših dokumentov.

Delavnica pokriva osnove in najboljše prakse procesov pretvorbe dokumentov v formate primerne za dolgoročno hrambo, kot tudi funkcije sistema, kot so:

  • Pretvorba fizičnih in elektronskih dokumentov v formate primerne za dolgoročno hrambo.
  • Avtomatizacija arhivskih procesov: Uporaba avtomatiziranih orodij za optimizacijo postopkov arhiviranja in sledenje dokumentom.
  • Varnostna politika: Uvedba varnostnih protokolov za zaščito dokumentov pred nepooblaščenim dostopom in zlorabami.
  • Skladnost z zakonskimi zahtevami: Zagotavljanje, da je elektronsko arhiviranje dokumentov v skladu z veljavnimi zakonskimi zahtevami in standardi.

Udeleženci boste pridobili konkretne veščine in znanje, ki jim bodo omogočile učinkovito uporabo rešitev delovnem okolju. Poleg tega pa boste lahko izboljšali organizacijo in varnost dokumentov v vašem podjetju.

Izobraževanje bo izvedeno v primeru, da se prijavi najmanj 5 udeležencev.

Izobraževanje vodita: Špela Sečnik, Nina Božjak Lipovšek

Podrobnosti dogodka

Datum pričetka:
Datum konca:
Lokacija:
Izvajalec:
Organizator:
Trajanje:
Oblika udeležbe:
Subvencionirana cena za mikro podjetja:
Subvencionirana cena za MSP:
Polna cena za velika podjetja:
Subvencionirana cena za javne organzacije

Prijava na dogodek