Storitve

TEST:

Preizkus pred naložbo

Okolja za preizkus-pred-naložbo so digitalni ali fizični prostori, kjer lahko organizacije preizkusijo nove tehnologije ali digitalne procese. Omogočajo praktično predstavitev in preskušanje pred investicijo v novo opremo za vašo organizacijo. Preizkusite nekaj naših razpoložljivih preskusnih okolij (spodaj) in kontaktirajte našo ekipo, da pridobite dostop.

Preberi več

NAUČITE SE:

Spretnosti in usposabljanje

Nova tehnologija in digitalni procesi so dobri le toliko, kolikor je dobra naša sposobnost njihove uporabe in razumevanja. SRC-EDIH tesno sodeluje s centri za usposabljanje, ponudniki usposabljanj in raziskovalnimi ustanovami, da zagotovi dostop do naprednih digitalnih veščin s kratkoročnimi naprednimi digitalnimi tečaji in usposabljanji.

Preberi več

OMREŽJE:

Naš inovacijski ekosistem in mreženje

SRC-EDIH vam pomaga pri mreženju in povezovanju z našim razširjenim inovacijskim ekosistemom ter prepoznavanju ključne tehnologije, virov in dobaviteljev, ki bodo koristni na vaši poti digitalizacije.

Preberi več

INVEST:

Podpora pri iskanju naložb

SRC-EDIH omogoča pobude za digitalizacijo s podporo pri financiranju in svetovanjem, vas povezuje s svetovalci za financiranje ter zagotavlja smernice pri programih financiranja in drugih ustreznih mehanizmih financiranja. Z namenom zagotavljanja čim večje podpore, SRC-EDIH tesno sodeluje tudi s Enterprise Europe Network (EEN).

Preberi večKažipot po razpisih