Elektronsko obvladovanje dokumentov v poslovnem okolju

Želite poslovati elektronsko, pa ne veste, kako začeti?

Delavnica je namenjena temi elektronskega obvladovanja dokumentov v poslovnem okolju, kjer se bomo osredotočili na dokumentne sisteme oz. sisteme za upravljanje poslovnih procesov (BPM).

V današnjem digitalnem svetu se podjetja srečujejo s hitrimi spremembami in povečano količino informacij. Učinkovito obvladovanje dokumentov je ključnega pomena za uspešno poslovanje. To izobraževanje je zasnovano za podjetja in posameznike, ki želijo izboljšati svoje sposobnosti upravljanja dokumentov in optimizirati svoje poslovne procese.

Glavne teme, ki jih bomo obravnavali v tem izobraževalnem programu, vključujejo:

  1. Osnove elektronskega obvladovanja dokumentov (EOD): Razumevanje konceptov EOD, prednosti digitalizacije dokumentov, varnostne vidike in zakonodajne zahteve.
  2. Dokumentni sistemi: Pregled različnih vrst dokumentnih sistemov, vključno s sistemom za upravljanje vsebin (ECM), elektronsko arhiviranje, digitalnim podpisovanjem in sistemom za upravljanje dokumentov (DMS).
  3. Business Process Management (BPM) Sistemi: Razumevanje ključnih konceptov BPM, vključno z avtomatizacijo procesov, optimizacijo tokov dela, spremljanjem delovanja procesov in analizo rezultatov.
  4. Integracija dokumentnih sistemov oz. BPM sistemov: Kako lahko dokumentni sistemi in/ ali BPM sistemi delujejo skupaj za povečanje učinkovitosti poslovnih procesov in izboljšanje celotne produktivnosti organizacije.
  5. Primeri uporabe: Pregled praktičnih primerov implementacije dokumentnih sistemov in BPM sistemov v različnih poslovnih okoljih.

Po končanem izobraževanju bodo udeleženci imeli osnove za uspešno implementacijo dokumentnih sistemov in / ali BPM sistemov v svojem poslovnem okolju ter izboljšanje učinkovitosti in konkurenčnosti njihove organizacije.

Pridružite se nam in si zagotovite korak naprej v digitalni transformaciji vašega poslovanja!

Izobraževanje bo izvedeno v primeru, da se prijavi najmanj 5 udeležencev.

Izobraževanje vodi: Simona Iljaš Vogrinc

Podrobnosti dogodka

Datum pričetka:
Datum konca:
Lokacija:
Izvajalec:
Organizator:
Trajanje:
Oblika udeležbe:
Subvencionirana cena za mikro podjetja:
Subvencionirana cena za MSP:
Polna cena za velika podjetja:
Subvencionirana cena za javne organzacije

Prijava na dogodek