Avtomatizacija in digitalizacija v prodajnih procesih

Zadnja leta so na področju digitalne preobrazbe proizvodnih podjetij zelo dinamična in pestra. Preobrazba tovarn v smeri »večje pameti« je globalni trend, ki se bo nadaljeval še kar nekaj časa. Podjetja se pospešeno zavedajo, da lahko z digitalizacijo proizvodnih procesov temeljito izboljšajo produktivnost, dvignejo kakovost, zmanjšajo izgube in povečajo dodano vrednost.

Delavnica je namenjena razumevanju in poznavanju trendov, ki z vpeljavo digitalizacije vplivajo na prodajne procese. Udeleženci pridobijo znanja iz področja avtomatizacije in digitalizacije v prodajnih procesih ter spoznajo najnovejše pristope, tehnologijo in strategije, ki se uporabljajo v prodajnih procesih ter njihov vpliv na prodajni proces in odnos s strankami.

Na praktični delavnici bomo izpostavili, kako optimalno začeti oz. kako optimalno nadgraditi obstoječi proizvodni sistem z vitkim sistemom, kako se lotiti, da določeni procesi zaživijo v praksi. Predstavljeni bodo primeri dobre prakse vpeljave vitke proizvodnje v različna podjetja iz različnih dejavnosti. Urejeni vitki procesi z motiviranim kadrom so ključ za uspešno vpeljavo tako avtomatizacije kot digitalizacije.

Predavatelj Miha Vedenik je podjetnik in predavatelj, ki z vitko filozofijo usmerja podjetja k učinkovitejšim procesom. Njegove izkušnje segajo od optimizacije do izboljšanja poslovnih rezultatov, kjer zna z motivacijo in povezovanjem ekip ustvariti pozitivne spremembe. Kot vodja podjetja Lean rešitve d.o.o., Miha združuje strokovno znanje in praktične izkušnje za doseganje merljivih izboljšav v industriji.

KDAJ: 20. 2. 2024 od 9.00h do 15.00h

KJE: Podjetniški inkubator Bela krajina (sejna soba), Belokranjska cesta 36, Črnomelj

Pridružite se nam in postanite del skupnosti, ki spreminja procese v vitke, učinkovite operacije. Opremite se z znanjem in orodji, ki vam bodo pomagala pri prehodu na digitalizacijo in Industrijo 4.0.

Dodatne informacije: maja.fortun-novak@ric-belakrajina.si

Podrobnosti dogodka

Datum pričetka:
Datum konca:
Lokacija:
Izvajalec:
Organizator:
Trajanje:
Subvencionirana cena za mikro podjetja:
Subvencionirana cena za MSP:
Polna cena za velika podjetja:
Subvencionirana cena za javne organzacije

Prijava na dogodek