Virtualni dvojček – izdelajte inovativne in konkurenčne izdelke z napredno rešitvijo za planiranje proizvodnih zmogljivosti

Izobraževanje Virtualni dvojček – izdelajte inovativne in konkurenčne izdelke z napredno rešitvijo za planiranje proizvodnih zmogljivosti (ang. Virtual twin – produce an innovative and competitive product with advanced production capacity planning solution) je namenjeno spoznavanju rešitev za dinamično planiranje kapacitet proizvodnje. Poudarek bo na usklajevanju obremenitve delovnih nalogov z zmogljivostjo in roki ter prepoznavanju ozkih grl v proizvodnji. Prav tako boste izvedeli, kako spreminjati urnike in se seznanili z what-if simulacijami, da se boste lahko hitro odzvali na nepredvidljive dogodke, težave z zmogljivostjo, spremembe v povpraševanju itd.

O predavatelju: 

Igor Gruden je univerzitetni diplomirani inženir elektrotehnike, ki je svojo poklicno pot začel leta 2004 v podjetju Iskra d.d. v sektorju raziskav in razvoja v diviziji energetika, kjer je razvijal pametne elektronske naprave (IED) za zaščito in krmiljenje elektroenergetskih sistemov. V letu 2016 se je usmeril v SCADA, kjer je delal kot svetovalec in inštruktor za podjetja s področja vodenja in avtomatizacije. Od leta 2019 se CADCAM Lab ukvarja z digitalnimi rešitvami na področju proizvodnje, natančneje s sistemi za napredno planiranje in terminiranje. Svoje izkušnje nadgrajuje predvsem z aktivnim sodelovanjem pri projektih implementacije programske opreme Ortems v Adriatic regiji.

Pridobljene kompetence po končanem tečaju:

  • Upoštevanje rokov naročil;
  • predvidevanje in nadzorovanje nihanja obremenitve;
  • sinhronizacija proizvodnje med različnimi proizvodnimi področji;
  • predvidevanje in nadzorovanje nihanja obremenitev.

Razpisani termini:

  • 20. – 22. maj 2024
  • 5. – 7. maj 2025

V kolikor vam termin ne ustreza, nam to sporočite na info.si@cadcam-group.eu.

Podrobnosti dogodka

Datum pričetka:
Datum konca:
Lokacija:
Izvajalec:
Organizator:
Trajanje:
Subvencionirana cena za mikro podjetja:
Subvencionirana cena za MSP:
Polna cena za velika podjetja:
Subvencionirana cena za javne organzacije

Prijava na dogodek