Marketplace – posredniški dogodki za MSP

Ste pripravljeni stopiti na pot poslovne rasti? Imamo za vas odlično priložnost. Predstavljamo vam naš Marketplace – posredniški dogodki, zasnovani izključno za MSP-je kot vašo platformo za povezovanje, rast in uspeh.

Vstopite v ekosistem, kjer se srečujejo in združujejo vizije, ideje ter priložnosti. Marketplace je dinamično okolje, kjer se boste:

  1. Povezali z vrhunskimi ponudniki in partnerji: S povezovanjem z našim izbranim naborom partnerjev boste dostopali do najboljših rešitev, storitev in strokovnega znanja, ki bodo vašemu podjetju pomagali rasti in uspevati v konkurenčnem tržnem okolju.
  2. Izkoristili priložnosti za mreženje in sodelovanje: Na naših posredniških dogodkih se boste srečali s podjetniki, vodilnimi v panogi ter potencialnimi strankami in partnerji. To je priložnost, da razširite svojo mrežo, izmenjate izkušnje ter najdete nove priložnosti za sodelovanje in rast.
  3. Prilagodili se trenutnim trendom in izzivom: Sodelovanje v našem Marketplace-u vam bo omogočilo, da ostanete korak pred konkurenco. S stalnim spremljanjem trendov in inovacij ter prilagajanjem svojemu poslovnemu modelu boste lahko izkoristili nove priložnosti in premagali izzive, s katerimi se srečujete.
  4. Dostopali do edinstvenih virov znanja: Naš Marketplace ni le prostor za povezovanje, ampak tudi vir dragocenega znanja. Sodelovali boste lahko na strokovnih predavanjih, delavnicah in seminarjih, ki vam bodo pomagali razvijati vaše veščine, razširjati vaše znanje in osvojiti ključne strategije za uspeh vašega podjetja.

Pridružite se nam na našem naslednjem dogodku in stopite na pot poslovne rasti. Skupaj bomo gradili uspešne poslovne poti, ustvarjali nove priložnosti in premikali meje vašega podjetniškega potenciala.

Podrobnosti storitve

Datum pričetka:
Lokacija:
Izvajalec:
Organizator:
Trajanje:
Oblika udeležbe:
Subvencionirana cena za mikro podjetja:
Subvencionirana cena za MSP:
Polna cena za velika podjetja:
Subvencionirana cena za javne organzacije

Prijava na storitev